Κατασκευαστής: ONLIEN
Κωδικός Προϊόντος: VN-7010D
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
34,72€
Χωρίς ΦΠΑ: 28,00€

Ποσότητα

Onlien VN-7010 Κάμερα Dome οροφής τεχνολογίας AHD 720P 1 Mpixel 2.8mm

Onlien VN-7010 Dome κάμερα οροφής εσωτερικού χώρου με πλαστικό κέλυφος, τεχνολογίας AHD 720P κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους με σταθερό φακό 2,8mm, από την νέα σειρά καμερών AHD της Onlien. 

Η τεχνολογία AHD μας επιτρέπει να μεταδώσουμε σήματα υψηλής ευκρίνειας με αναλύσεις μέχρι 1080P, μέσα από ομοαξονικά καλώδια εικόνας, όμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στις συμβατικές αναλογικές κάμερες. Αυτό και μόνο, καθιστά τα προϊόντα τεχνολογίας AHD την ιδανική επιλογή για την ουσιαστική αναβάθμιση του υφιστάμενου συστήματος παρακολούθησης, χωρίς την ανάγκη νέων καλωδιώσεων, επιτυγχάνοντας παράλληλα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην ανάλυση της εικόνας του συστήματος σας.

Διαθέτει αισθητήρα εικόνας 1/4''  CMOS 1 Mpixel ανάλυσης 720p και 4 IR Led υπερύθρων νέας τεχνολογίας, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε ανάγκες ημερήσιας αλλά και νυχτερινής παρακολούθησης, με ικανοποιητική δράση των υπέρυθρων LED σε αποστάσεις των ~20 μέτρων. 

Ο φακός της κάμερας είναι σταθερός 2.8mm και διαθέτει μηχανικό φίλτρο IR CUT για εναλλαγή μεταξύ ημερήσιας και νυχτερινής παρακολούθησης, ώστε να έχετε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, σε 24ώρη παρακολούθηση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Image
Image